ADANA / KOZAN - Güneri Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. yıl dönümü kutlu olsun. Okulumuzda yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenini okul personelimiz , öğrencilerimiz ve velilerimizle çoşku içinde kutladık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Güneri Ortaokulu Değerler Kulübü 14-20 Nisan Şehitler Haftası kapsamında köyümüzde ikamet eden Şehit Ali BULDUK’ un ailesini ziyaret etti.

Mrt

21 MART NEVRUZ BAYRAMI etkinlikleri kapsamında düzenlenen satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilere, ödülleri verildi.

Mrt

Yeni bir hayat, yeni bir başlangıç demek olan,aynı zamanda da  Ergenekon'dan çıkış bayramı olan 21 Mart Nevruz Bayramı'nı okulumuzda öğretmenler ve öğrenciler ile birlikte coşkuyla kutladık.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. yıldönümü okulumuzca yapılan törenle kutlandı.

Mrt

İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABÜLÜNÜN 103. YIL DÖNÜMÜNDE,  İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOYU ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ.

Şbt

Güneri Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri Sehlikzade Müzesi ve Kozan Kent Müzesi'ni ziyaret etti. Ögrenciler ilgiyle müzedeki eserleri inceledi.

Ock

Güneri Ortaokulu olarak yoğun bir ders dönemini tamamladık. Sınıf düzeyinde birinci olan öğrencilerimize sınıf öğretmenleri tarafından hediyeleri verildi. İkinci döneme daha zinde başlamak için hepinize sağlıklı, huzurlu ve sevdiklerinizle geçireceğiniz bir tatil diliyoruz.

Ock

Öğrencilerimizin kitap sevgisini pekiştirmek amacıyla 2024 Çukurova Kitap Fuarına katılım sağladık. Fuar alanını gezip kitapları inceleyen, beğendikleri kitapları satın alan, sevdikleri kitapların yazarlarıyla tanışan öğrencilerimiz için güzel ve değerli bir anı oluştu. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz Öğretmen ve öğrencilerine Uyuz ve Hijyen eğitimi ile Sağlıklı Beslenme , Ergenlik eğitimleri verilmiştir.

Ock

Okulumuzda "Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi Öğrenci Farkındalık  İlk Yardım Semineri " kapsamında öğrencilerimize kurs verilmiştir.'

Ara

Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutlarız. Bu güzel programda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

ÇEDES Projesi kapsamında okulumuz Değerler Kulübü öğrencileri duyarlı bir davranış göstererek "Filistin İçin El Ele" sloganıyla yardım kermesi düzenledi. Kermesten elde edilen gelir AFAD'a ait ilgili banka hesabına gönderildi. Öğrencilerimize ve velilerimize böyle hassas bir konuda başından sonuna kadar titizlikle duyarlılık gösterdikleri için teşekkür ediyoruz. Etkiniği yöneten Kulüp Danışman Öğretmenimiz Ayşe ÖZCAN ATEŞ'e ayrıca teşekkür ederiz.

Kas

Öğrencilerimiz Cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında İstiklal Marşımızı kodladılar. Etkinliği gerçekleştiren öğretmenimiz Şule Gül Kaytan'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Kütüphanecilik Kulübü öğrencileri sosyal sorumluluk projesi ve sıfır atık kapsamında kulüp danışman öğretmenleri Ayşe Çiğdem Çetin ile birlikte atık toplama etkinliği gerçekleştirdi.